Coronavirus COVID-19

Beste zakenpartners,

Sinds half maart heeft het coronavirus COVID-19 pandemie geleidt tot ernstige beperkingen/maatregelen die door de Nederlandse regering/RIVM zijn opgelegd aan zowel het privé- als de zakelijke omgeving. Wij willen u daarom informeren over de huidige situatie bij LM Systems BV en LinMotion.

Bij LM Systems en LinMotion werken we al geruime tijd aan het minimaliseren van het infectierisico binnen het bedrijf. Dit doen we om ervoor te zorgen dat ons bedrijf kan blijven functioneren, maar ook om de productie en levering aan onze klanten op peil te houden.

Wat is verder nog handig voor u om te weten?
– Onze productielocaties in Japan worden momenteel niet getroffen door het coronavirus.
– Actieplannen, om mogelijke verstoringen in de toeleveringsketen tegen te gaan en de levering van onze producten te garanderen, zijn onmiddellijk van kracht gegaan. Wij hebben afgelopen tijd een ruime voorraad in Veenendaal opgebouwd.
– Om de verspreiding van het virus te vertragen, zijn strenge hygiënemaatregelen en sociale afstandsregelingen ingevoerd.
– Klantbezoeken zijn tot nader order opgeschort. Onze buitendienst kan u telefonisch of middels andere communicatiemiddelen te woord staan.
– Waar mogelijk, als de operationele processen het toelaten, werken onze medewerkers deels vanuit huis. Via dit bericht willen wij u graag laten weten dat wij gewoon voor u bereikbaar zijn en blijven. Zowel telefonisch als via mail en de chat kunt u contact met ons opnemen en staan wij voor u klaar.

Wij zullen u uiteraard op de hoogte houden van eventuele belangrijke wijzigingen in onze leveringscapaciteit via onze website en/of contact met u opnemen.

Wij verzekeren u dat ons team zeer hard werkt om onze service aan u te blijven handhaven.

Wij wensen u en uw familie sterkte en een goede gezondheid toe in deze buitengewone en uitdagende tijden.

Met vriendelijke groet,

De directie