Uitbreiding NTN-SNR module programma

 

Voor iedere toepassing een individuele oplossing. NTN-SNR heeft haar reeds complete programma nog verder uitgebreid. Nieuw zijn o.a.

Hygiënische spindel modules
Door gebruik te maken van een glad aluminium profiel, RVS en gecoate componenten en diverse afdichtingsopties kan deze module als Wash-Down versie geleverd worden. Qua spindel kan er gekozen worden voor kogelomloop-, trapezium- of glijspindels (met kunststof moer). lees meer

Geleidingsmogelijkheden
Qua geleiding kon er altijd al gekozen worden voor looprol- of kogelomloopgeleiding. Voor de meeste modules zijn er tevens verlengde tafeldelen beschikbaar zodat nog hogere krachten opgenomen kunnen worden. Bij de compacte AXC100 module (profiel 100×100) kan er daarnaast voor gekozen worden in hetzelfde profiel 2 kogelomloopgeleidingen naast elkaar te monteren voor hogere momentopnames.
Voor de hygienische AXF100-Z tandriem module bestaat nu ook de keuze voor polymeer looprollen.

Afdichtingen
De kracht van NTN-SNR is dat zij standaard modules klantspecifiek kunnen configureren met een breed scala aan opties. Denk hierbij aan afdekband (kunststof  of staal), borstels en afdichtingen op het tafeldeel maar ook aan persluchtaansluiting op de kopse kanten om zo overdruk in de module te creëren.

NTN-SNR modules op onze website
PDF van de nieuwe catalogus
3D files op Traceparts